Dagbesteding

Atelier Nina Moon biedt zinvolle, creatieve dagbesteding en begeleiding aan mensen met een extra ondersteuningsbehoefte.

Mensen met een zorgvraag en die graag creatief bezig zijn en hun mogelijkheden en talenten willen ontdekken kunnen bij Atelier Nina Moon terecht voor zinvolle dagbesteding.

Aan de hand van een intakegesprek onderzoeken we de mogelijkheden en kijken we op welke manier jij je zou willen ontwikkelen. Misschien ben je op zoek naar een zinvolle invulling van je dag, of misschien wil je graag terugkeren in het arbeidsproces of je studie weer oppakken. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Bij Atelier Nina Moon bieden we je een veilige omgeving en ontdek je je talenten en kwaliteiten. Iedereen doet dat op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo.
Het opbouwen van zelfvertrouwen, maar ook samenwerken en het leren van nieuwe vaardigheden staan voorop!
De groep waarin je werkt blijft een klein en overzichtelijk.

Kom gerust een keer meedoen om te ervaren of het iets voor jou is!

Voor wie?
Atelier Nina Moon richt zich op mensen met een zorgvraag die:

– graag creatief bezig zijn
– mogelijkheden willen ontdekken
– in alle rust hun leerdoelen willen bereiken
– hun kwaliteiten willen ontdekken

Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten?
Neem direct contact op met Ankie via 06 48 47 37 82.

Melissa’s gedichten

Vanaf 1 november 2016 is Melissa officieel gestart in de dagbesteding in mijn Atelier Nina Moon. Met een duidelijke vraag: Leer mij te schilderen en te tekenen. Die kracht en doorzettingsvermogen om dit talent te ontwikkelen, gebruikte ze al op de achtergrond in het maken van gedichten. De gedichten die hier hebt gepresenteerd worden, zijn een kleine greep uit alle gedichten die Melissa
allemaal in de laatste jaren heeft gecreëerd. Inspiratie haalde Melissa overal vandaan en haar gedichten gaan dan ook over diverse onderwerpen.
Als ik die gedichten leest, dan lees ik eigenlijk hoe het met Melissa gaat. En dat waren toffe tijden en soms ook minder leuke tijden. Maar ze heeft het toch maar allemaal gedaan en op papier gezet. Op een eigenzinnige en bijzondere manier. Met woorden en met verf! Dan is het logisch dat het tijd werd dat deze prachtige gedichten gepresenteerd worden aan de buitenwereld. Die wens om het aan iedereen te laten zien, had Melissa al heel erg lang. En eindelijk
kunnen we deze wens via de website van Atelier Nina Moon uit laten komen.
Ik gun daarom ook iedereen een kijk in het leven van Melissa. Ik hoop dat haar bijzondere kijk op de wereld anderen mensen kan inspireren en helpen.
Ik ben dan ook heel trots op het mooie cadeau dat ze me gaf voor mijn 50 e verjaardag. Dit was een gedicht over het Atelier! Hoe gaaf is dat!
Lieve bezoekers aan mijn website, kijk en geniet van al dit moois!
Wil je de gedichten in een geprinte versie? Neem contact met ons op:
0648473782 en stuur een whats’s app bericht.

Hartelijke groet, Ankie