Algemene voorwaarden

Home  /  Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Recht van retour

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 7 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Het is van belang dat u tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product en de verpakking. U kunt het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking retour sturen.

Indien u gebruik maakt van het retour sturen van uw product, komen de kosten van terugzending voor uw rekening. Indien u een bedrag betaald heeft, zal dit bedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 7 dagen na de terugzending terug betaald worden.

Artikelen uit de Sale (met korting) geen geld retour, wel een tegoedbon indien deze voldoen aan de retourrechten.

Klachten/problemen melden

Het is natuurlijk erg vervelend als u een klacht heeft over één van onze producten. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan de afdeling ‘Klantenservice’ door te geven. Dit kunt u doen per e-mail of post.

Onze medewerkers van de afdeling ‘Klantenservice’ zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht zullen wij uw klacht binnen 2 dagen na ontvangst te beantwoorden.

Verzendkosten die wij maken worden niet vergoed.

Contact gegevens

Atelier Nina Moon
Eigenaresse Ankie Aarts
Bolwaterstraat 30
5911 GC Venlo
06 48 47 37 82

ankie.aarts66@gmail.com
KvK:  12062840
BTW id: NL001849261B81
IBAN: NL97 INGB 0688 1297 57